Med RättBuss får du busstransport utöver det vanliga. I vår soffinredda, plastblomsdekorerade

och musikutrustade gula pärla blåser möjlighetens vindar. När du hyr oss får du möjligheten att anpassa resan som du vill. Vi som driver RättBuss är kulturarrangörer med ett brett nätverk som

kan hjälpa dig att skapa en oförglömlig resa mot din destination.

 

Nedan ser du exempel på tre olika typen av samarbeten. Vad är du intresserad av? Klicka på "Boka nu" när du bestämt dig så kommer du till vår kontaktsida.

 

Lite trafikinformation om RättBussen och svar på vanliga frågor om platsantal och säkerhet kan ni få på vår flik "Koncept".

 

HYR RÄTTBUSSEN

Hyr veteranen Guldbussen som körs av RättBuss!

Hyr vår finaste gamla guldpärla – en riktig söderböna och Stockholmsskatt! Guldbussen är en Scania H59:a från 1977 och kördes från början av SL i deras södergarage, den rödvita originallacken finns kvar på fronten och sidorna är målade i guld. För inte så länge sedan kördes bussen av Piratbyrån som bl a åkte på europaresor och musikfestivaler med den. Se bilder på vår bild-sida.

 

Nu kör vi den för resor inom Stockholms län, hör av dig till oss för offert! Ombord finns bar, fina partylampor, kitch och en mindre musikanläggning.

 

Läs mer om Guldbussen på dess officiella Guldbussens hemsida >>>

Ska du anordna fest, möhippa eller klassresa? Festival, personalfest eller seminarium? Vi kan erbjuda en fullskalig bussupplevelse där transport, live musik, DJs, baren och caterad mat går hand i hand. Tillsammans med våra samarbetspartners ser vi till att resan blir en upplevelse – redan vid påstigning.

Du ska till en viss plats, mellan några hållplatser eller på en längre resa och du söker busstransport utöver det vanliga. Åk då med oss på RättBuss och resan kommer att bli oförglömlig. Om du och dina kollegor, din släkt eller dina vänner vill åka från punkt A till punkt B så ger vi er mer än en trevlig och säker resa.

Hela paketet

Endast transport

RättBuss byter skepnad ofta, och vare sig du till ditt projekt behöver en scen, ett bollplank eller en fågelholk så gör vi alltid vårt bästa för att tillmötesgå dina önskemål och tillsammans skräddarsy en upplevelse till just dig. Sitter du på en spännande idé som du vill genomföra men saknar rummet, transporten eller förslag på lösningar – kontakta oss så kan vi förverkliga dina idéer tillsammans.

Eget förslag